Kezdőlap

Szeretettel köszöntünk az oldalunkon!

Nem a beállított képekre törekszünk, hanem az adott pillanatban egyéni instrukciók alapján megjelenő érzelmeket örökítjük meg. Fontos számunkra, hogy önmagatokat tudjátok adni fesztelenül, kötetlenül, mintha mi ott sem lennénk. Két fotós biztosítja számotokra a nagy nap képanyagát.

AmbZolphoto – Nyitott szívvel látni és megörökíteni a feledhetetlen pillanatokat.

Ambrusné Suller Edina és Ambrus-Tóth Zoltán fotográfusok

Oldalunkon nem használjuk mások szellemi termékét, Stock fotókat, TFCD-s és workshoppon megrendezett fotókat a párok megtévesztésére! Az itt látható fotókon valódi párok, valódi események és a saját munkáink jelennek meg.

Rólunk

Esküvői fotósként számunkra a legfontosabb, hogy a „Nagy napotokat” úgy örökítsük meg, hogy az elkészített fotókat évek múltán a kezetekbe véve is átéljétek az esküvőtök feledhetetlen pillanatait és így örömöt, boldogságot szerezzünk. Képeinkkel a természetességre, meghittségre és az adott pillanat hangulatának átadására törekszünk.

A közösen eltöltött idő alatt a végeredmény megszületéséhez ugyanúgy szükség van Rátok is és arra, hogy mi mennyire tudunk érzelmileg azonosulni Veletek és a történésekkel. Fontos számunkra a kölcsönös szimpátia, összhang és bizalom, mivel az esküvői képeket csak így tudjuk teljes odaadással elkészíteni, illetve Nektek sem mindegy, hogy jól érzitek-e magatokat a társaságunkban akár 16-24 órán keresztül.

Az esküvői fotózást ketten végezzük és két évtizede az életben is egy párt alkotunk, így még nagyobb összhangban tudjuk egymás munkáját támogatni. Tudjuk milyen fontos momentum az életetekben ez a nap. Egyéni látásmódunkkal és szakmai felkészültségünkkel hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy ez a nap méltóképpen megörökítésre kerüljön. A legnagyobb elismerés, amikor az esküvői anyagotok átadása során az arcotokon látjuk azt a boldogságot és örömöt, amit az esküvőtök napján láthattunk.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy tetszik amit a Galériában láttatok és szeretnétek bővebb anyaghoz hozzáférést kapni, valamint a fentiek tükrében megismerkednétek velünk, akkor keressetek minket az elérhetőségeinken!

Érdeklődésetekre igyekszünk lehetőség szerint minél hamarabb válaszolni, de legkésőbb 48 órán belül.

Örömteli készülődést kívánunk!

AmbZolphoto – Edina és Zoltán fotográfusok

(Képesítési bizonyítványok száma: Ambrus-Tóth Zoltánné CXB C – 470364,

Ambrus-Tóth Zoltán CXB C – 236098)

Fotó: KoMo Studio film- és fotókészítés

 

 

 

Névjegy

A honlap tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!

A tartalom felhasználása mind teljes, mind részleges formáját tekintve, csak a honlap eredeti linkjét megosztva, vagy Szerzők írásos engedélyével lehetséges! A szerzői jogok megsértése jogi és kötbérfizetési eljárást von maga után.

Blog

Hová tűntünk? Merre találtok meg minket?

Kedvesek!   Az elmúlt időszakban, kicsit “eltűntünk”. Mivel számunkra is meglepő hírek jutottak vissza hozzánk, ezért helyretenném a dolgokat, hogy ne pletykák, ferdített információk keringjenek;). – Röviden a lényeg: Igen, elköltöztünk a családdal, de csak 2 km-rel arrébb Sajókápolnára a szülőfalumba:). – Kicsit bővebben: Az élet és jövőbeli terveink úgy hozták, hogy kinőttük szeretett kis lakásunkat és …

A 2018-as esküvőd szervezésekor ezeket a dátumokat vedd figyelembe!

Ez az év különösen sok bedolgozós és hosszú hétvégét tartalmaz! Figyeld a pénteki és szombati napokat! Szervezéskor, időpontok foglalásakor érdemes szem előtt tartani a munkarend változásait. A vendégeknek is időben kell szabadsággal készülni, ha nem akarnak lemaradni a szertartásról, lakodalomról! A nyári időszak pedig jellemzően a nyaralások szezonja. Biztos dátum esetén mihamarabb jelezzétek vendégeiteknek a …

Téli esküvői kiállítások – hol találkozhatsz velünk?

Többen kérdeztétek, hogy kint leszünk-e a Miskolci Esküvői Kiállításon? Nem veszünk most részt a 2018-as téli esküvői kiállításokon. Hogy miért? Azért, mert számtalanszor azt tapasztaltuk, hogy a párok az ilyenkor rájuk nehezedő nyomás miatt és a tömény információk hatására zaklatottá válnak. Mindenkinek más a terhelhetőségi küszöbe, és ebben az érzelmi hullámvasútban nem biztos, hogy átgondolt, …

Kapcsolat

Fotó: KoMo Studio film- és fotókészítés

AmbZolphoto – Edina és Zoltán fotográfusok

Ambrusné Suller Edina és Ambrus-Tóth Zoltán

Írj nekünk üzenetet!

 

Itt vagyunk: