Kezdőlap

Szeretettel köszöntünk az oldalunkon!

Nem a beállított képekre törekszünk, hanem az adott pillanatban egyéni instrukciók alapján megjelenő érzelmeket örökítjük meg. Fontos számunkra, hogy önmagatokat tudjátok adni fesztelenül, kötetlenül, mintha mi ott sem lennénk. Két fotós biztosítja számotokra a nagy nap képanyagát.

AmbZolphoto – Nyitott szívvel látni és megörökíteni a feledhetetlen pillanatokat.

Ambrusné Suller Edina és Ambrus-Tóth Zoltán fotográfusok

Oldalunkon nem használjuk mások szellemi termékét, Stock fotókat, TFCD-s és workshoppon megrendezett fotókat a párok megtévesztésére! Az itt látható fotókon valódi párok, valódi események és a saját munkáink jelennek meg.

Rólunk

Esküvői fotósként számunkra a legfontosabb, hogy a „Nagy napotokat” úgy örökítsük meg, hogy az elkészített fotókat évek múltán a kezetekbe véve is átéljétek az esküvőtök feledhetetlen pillanatait és így örömöt, boldogságot szerezzünk. Képeinkkel a természetességre, meghittségre és az adott pillanat hangulatának átadására törekszünk.

A közösen eltöltött idő alatt a végeredmény megszületéséhez ugyanúgy szükség van Rátok is és arra, hogy mi mennyire tudunk érzelmileg azonosulni Veletek és a történésekkel. Fontos számunkra a kölcsönös szimpátia, összhang és bizalom, mivel az esküvői képeket csak így tudjuk teljes odaadással elkészíteni, illetve Nektek sem mindegy, hogy jól érzitek-e magatokat a társaságunkban akár 16-24 órán keresztül.

Az esküvői fotózást ketten végezzük és két évtizede az életben is egy párt alkotunk, így még nagyobb összhangban tudjuk egymás munkáját támogatni. Tudjuk milyen fontos momentum az életetekben ez a nap. Egyéni látásmódunkkal és szakmai felkészültségünkkel hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy ez a nap méltóképpen megörökítésre kerüljön. A legnagyobb elismerés, amikor az esküvői anyagotok átadása során az arcotokon látjuk azt a boldogságot és örömöt, amit az esküvőtök napján láthattunk.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy tetszik amit a Galériában láttatok és szeretnétek bővebb anyaghoz hozzáférést kapni, valamint a fentiek tükrében megismerkednétek velünk, akkor keressetek minket az elérhetőségeinken!

Érdeklődésetekre igyekszünk lehetőség szerint minél hamarabb válaszolni, de legkésőbb 48 órán belül.

Örömteli készülődést kívánunk!

AmbZolphoto – Edina és Zoltán fotográfusok

(Képesítési bizonyítványok száma: Ambrus-Tóth Zoltánné CXB C – 470364,

Ambrus-Tóth Zoltán CXB C – 236098)

Fotó: KoMo Studio film- és fotókészítés

 

 

 

Névjegy

A honlap tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!

A tartalom felhasználása mind teljes, mind részleges formáját tekintve, csak a honlap eredeti linkjét megosztva, vagy Szerzők írásos engedélyével lehetséges! A szerzői jogok megsértése jogi és kötbérfizetési eljárást von maga után.

Blog

Az első poszt “joga” kié?

Voltál menyasszony? Járt így ismerősöd? Ismered ezt az érzést? Gondosan megtervezel mindent életetek egyik legfontosabb napjára és mire Te odaérsz, hogy megmutasd ebből a külvilágnak amit szeretnél, addigra azzal szembesülsz, hogy elárasztották a közösségi oldalakat a rólatok készült jobb, rosszabb minőségű fotók és már sokan azoknál gratulálnak Nektek? Élt benned egy kép, hogy mit posztolsz …

Mivel készüljetek a kreatív fotózásra? Innen letöltheted a rövid listát hozzá!

Megérkezett a jó idő és szokás szerint átugrottuk a tavaszt. A hőmérséklet és a Napállás emelkedésével a modellek és a fotósok dolga is nehezül. Érdemes előre felkészülni az időjárási viszonyokra (nem csak) a kreatív fotózások alkalmával. Sok kérdést kapok menyasszonyainktól ebben a témában (is). Készítettem számotokra egy letölthető listát, hogy megkönnyítsem a felkészülést a nagy …

Tudtad hogy nálunk a jegyesfotóidat ajándékba kaphatod?

Hogyan és miért? Miért is szeretjük a jegyesfotózást ajándékba adni? Azért, mert a nagy nap előtti találkozás és az együtt töltött idő fesztelenebbé tesz titeket a gépek előtt és a társaságunkban. Nagyon sokan először kerültök ilyen szituációba és még minden zavaró lehet. Zavar, hogy csak veletek foglalkoznak. Zavar, hogy a szabad téren a járókelők kíváncsian …

Kapcsolat

Fotó: KoMo Studio film- és fotókészítés

AmbZolphoto – Edina és Zoltán fotográfusok

Ambrusné Suller Edina és Ambrus-Tóth Zoltán

Írj nekünk üzenetet!

 

Itt vagyunk: