Az első poszt “joga” kié?

Voltál menyasszony? Járt így ismerősöd? Ismered ezt az érzést?

Gondosan megtervezel mindent életetek egyik legfontosabb napjára és mire Te odaérsz, hogy megmutasd ebből a külvilágnak amit szeretnél, addigra azzal szembesülsz, hogy elárasztották a közösségi oldalakat a rólatok készült jobb, rosszabb minőségű fotók és már sokan azoknál gratulálnak Nektek?

Élt benned egy kép, hogy mit posztolsz majd ki, mit mutatsz meg a világnak?

Lehet hogy pont el is készítettétek olyan beállítással azt a képet a gondosan kiválasztott fotósotokkal akinek a fotóira vágytál, amivel meg akartad köszönni, hogy veletek ünnepeltek…

Pörög a nap, a fotózás, érkeznek a vendégek, szertartások, események. Reggelre talán alszol egy kicsit, jólesően zsong a fejetek az élményektől, amit még szinte fel sem dolgoztatok.

Leülsz magadhoz térni, kezedbe veszed a telefonod, amin  már várnak az értesítők…

Nézed: XY veled volt, Z téged táncoltat, J a bevonulást tette ki a templomban, K már kiposztolta a gyűrűhúzást, L már megmutatta az egész esti menüdet a tortáddal együtt, a koszorúslány, sofőr, örömszülő kiposztolta a kreatív fotózáson készült képeiteket, persze erre engedélyt sem kérve sem Tőletek, se a fotóstól…. Szolgáltató kollégák már tudósítottak a munkájukról részleteket.

Vannak elmosódott, homályos, előnytelen képek, amiket nem szívesen tettetek volna ki!

Tudom hogy nem tettétek volna ki! Megbeszéltük mit szeretnétek viszont látni, mit nem. Mi tudjuk, Ti is tudjátok, szerződés írva elfogadott részletekkel, feltételekkel, felhasználási és szerzői jogokkal. Megbeszéltük, küldjük privát levélben a legrövidebb időn belül a megbeszélt ízelítőt, amihez szeretnétek a gratulációkat fogadni.

Nem mi posztoljuk ki az oldalunkon! Nem jelölünk meg össze-vissza Titeket képeken, albumokon az általatok elérhető lájkokért! Nem teszünk fel az oldalra, honlapra 30-80-100 fotót az anyagotokból, szeretteitekről!

Hogy miért, mikor mindenki ezt csinálja? Mert ebben az instant, külcsínyes világban már meg sem történt semmi és igaz sem volt, ha nem posztolja ki valaki helyetted elsőnek?!

Azért mert nekünk ez “szent” dolog! Mert láttunk és nyugtattunk síró menyasszonyt, hogy mire Ők posztoltak volna, már mindent “kiteregettek” helyettük, azt is, amit nem szerettek volna. Sok ismerős által feltett fotónál olvasták a gratulációkat, amit a sajátjuknál szerettek volna.

Egy szó mint száz! Legyél akár házasulandó, vendég, rokon, barát, szolgáltató azt csinálsz amit akarsz, úgy ahogy akarod, de lehet hogy pont a fentieket váltod ki vele, ha a pár megkérdezése nélkül publikálsz előttük!

Egy biztos! Nálunk az első poszt joga a páré!

Igen! Lehet hogy maradi a mai világhoz, de szeretjük megkímélni a fenti szituációktól a párokat és más minőségben feledhetetlenné tenni a napjukat.

Hasznosnak találtad a bejegyzést, osszd meg másokkal is!

Szeretnétek a 2019-es párjaink között lenni? Kérjetek ajánlatot, részleteket a még szabad időpontjainkra ITT!

Követhettek minket Facebook oldalainkon:

AmbZolphoto – Edina és Zoltán fotográfusok – Esküvői és jegyesfotózás

AmbZolphoto – Edina és Zoltán fotográfusok – családi, portré, rendezvényfotó

Harmonikus Esküvő – Ambrusné Suller Edina esküvői tanácsadó

Instagram: ambzolphoto


Ambrusné Suller Edina fotográfus, esküvőszervező

AmbZolphoto – Edina és Zoltán fotográfusok