Tudtad hogy nálunk a jegyesfotóidat ajándékba kaphatod?

Hogyan és miért?

Miért is szeretjük a jegyesfotózást ajándékba adni?

Azért, mert a nagy nap előtti találkozás és az együtt töltött idő fesztelenebbé tesz titeket a gépek előtt és a társaságunkban. Nagyon sokan először kerültök ilyen szituációba és még minden zavaró lehet. Zavar, hogy csak veletek foglalkoznak. Zavar, hogy a szabad téren a járókelők kíváncsian nézik hogy vajon mit csinálunk. Zavar, hogy elengedjétek magatokat előttünk és a gépek előtt, ezért jól jön ha kicsit összeszokunk.

Látjuk, mi áll jól Nektek. Mire hogyan reagáltok, mi az ami zavarba hoz benneteket. Mire vagytok vevők? Elegáns, konzervatív, modern, divatos, vicces kategória amiben jól érzitek magatokat? A nagytotál képek környezettel vagy az apróbb részletek tetszenek-e jobban?

Sokszor még a párok többsége sem tudja mit szeretne viszont látni magáról, így nagy segítség lehet hogy letisztuljon a kép bennetek. Ilyenkor puhatolózunk, megpróbálunk jobban megismerni titeket, hogy még inkább visszatudjuk adni a fotókon, ami sugárzik belőletek. A helyszín kiválasztásakor egy mondat nagyon sok alkalommal elhangzik a hol fotózzunk kérdésre: Ott, ahol nincsenek emberek vagy csak nagyon kevesen vannak. Rendben…:D, de ez sokszor lehetetlen küldetés, főleg egy esküvői kreatív készítésekor.

Az emberek többnyire kíváncsiak, főleg ha menyasszonyt és vőlegényt látnak, elég nehéz mindenkit elkerülni. Jobb kötetlenül átélni először ezt az élményt. Mi az évek alatt hozzászoktunk ehhez, észre sem vesszük a környezetet ilyenkor csak rátok, a tájra és a fejünkben megjelenő képekre koncentrálunk, hogy képi formába öntsük azokat.


A jegyesfotókat visszanézve már ti is közelebb kerültök ahhoz, hogy amikor már “élesben” megy a dolog, akkor milyen végeredményt szeretnétek viszont látni.
Megszokjuk egymás jelenlétét, ízelítőt kaptok a munkatempónkból, átbeszéljük az esküvő napjának eseményeit, összeállíthatjuk a délelőtti forgatókönyvet.
Érdemes (és javasolni is szoktuk) ekkorra készíttetni a menyasszonyi sminket, vagy akár a frizurát is. Akadt olyan menyasszonyunk, aki ekkor szembesült vele, hogy más sminket válasszon az esküvő napjára, mert nem azt látta vissza a fotókon, amit szeretett volna.

A fentiek miatt, az egész napos esküvői foglalásokhoz ajándékként adjuk számotokra a jegyesfotózást.

Szeretnétek a 2018 – 2019-es párjaink között lenni? Kérjetek ajánlatot, részleteket a még szabad időpontjainkra ITT!

Következő blogbejegyzésünk témája: Mivel készüljetek a kreatív fotózásokra? – Letölthető checklistával publikálom;)


Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, osszd meg menyasszonytársaiddal is!

Követhettek minket Facebook oldalainkon:

AmbZolphoto – Edina és Zoltán fotográfusok – Esküvői és jegyesfotózás

AmbZolphoto – Edina és Zoltán fotográfusok – családi, portré, rendezvényfotó

Harmonikus Esküvő – Ambrusné Suller Edina esküvői tanácsadó

Instagram: ambzolphoto


Ambrusné Suller Edina fotográfus, esküvőszervező