Hatalmas megtiszteltetés ért minket!

Kedves kollégáink Újhelyi István (ötletgazda, zenész), Elek Gyula (vőfély), Sipos Péter (zenész) és Radnai Zsolt (vőfély) 10 évvel ezelőtt elkezdtek egy nagyon szép hagyományt, miszerint év elején, a Kazincbarcika és vonzáskörzetében megtalálható kollégák együtt báloznak. Fáradhatatlan szervezkedésüknek köszönhetően, január 6.-án már X. alkalommal mulathattak együtt a Kazincbarcika és környékén élő esküvői szolgáltatók.
Minket az a megtiszteltetés ért, hogy a szervezők a bál megszervezését ránk hagyományozták. 

Videó: KoMo Studio film- és fotókészítés

Köszönjük szépen kedves kollégáinknak, hogy ránk gondoltak!
Szeretnénk abban a szellemben tovább vinni a rendezvényüket, hogy szakmai berkeken belül további értékeket teremtsünk és méltóképpen képviseljük a szakmát!

Jelenleg 222 fő szolgáltató és jóbarát ünnepelt együtt, akik egész évben kitartóan dolgoznak a házasulandó párokért. Köszönjük szépen a szervezést Fiúk, az Origó-M tánczenekarnak a talpalávalót, Hotel Lukácsnak a vacsorát, Pázmány Lászlónak és Pázmányné Fehér Katikának a fantasztikus jubileumi tortát:)!

Hab a tortán, hogy ezt a fantasztikus szombat estét még egy meglepetés lánykérés is megkoronázta, aminek szerencsés tanúi lehettünk. Sok boldogságot az ifjú párnak♥:)!

Örültünk, hogy újra találkozhattunk:)! Edina és Zoltán

Esküvői szolgáltatók Kazincbarcika és környéke 2018-as csoporkép