Téli esküvői kiállítások – hol találkozhatsz velünk?

Többen kérdeztétek, hogy kint leszünk-e a Miskolci Esküvői Kiállításon?
Nem veszünk most részt a 2018-as téli esküvői kiállításokon.

Hogy miért?

Azért, mert számtalanszor azt tapasztaltuk, hogy a párok az ilyenkor rájuk nehezedő nyomás miatt és a tömény információk hatására zaklatottá válnak. Mindenkinek más a terhelhetőségi küszöbe, és ebben az érzelmi hullámvasútban nem biztos, hogy átgondolt, tudatos döntést tudnak hozni.

Korábban kiállítóként is csak tájékoztattuk a párokat, referenciákat mutattunk, de a szerződéskötéseket egy másik alkalomra tettük.

Azt szeretnénk, hogy ha minket választotok arra a nemes és felelősségteljes feladatra, hogy fotóinkon keresztül adjuk vissza életetek egyik legszebb napját, akkor az tudatos és határozott döntés legyen!

Biztosak legyetek abban, hogy a mi látásmódunk és képi világunk áll közel hozzátok. (Ízelítőt a Galériában találtok.)

Legyen meg a kölcsönös szimpátia, “kémia” és bizalom közöttünk, ami egy személyes találkozó alkalmával kiderül kávé és üdítő kíséretében.

Az esetek többségében 16-20 órát töltünk együtt Veletek, ami során bármilyen váratlan szituáció adódik, abból a lehető legjobbat kell kihoznunk.

Annak érdekében, hogy ne maradjatok le az ilyenkor megszokott kiállítási kedvezményeinkről, létrehoztunk egyet Virtuális Esküvői Kiállítás néven.
Ebben az évben utoljára juthattok kedvezményhez a 2018-ban tartandó esküvőtök fotózásához.
Részleteket itt találhattok róla. 

A kezetekben tartott végeredményhez Ti is kelletek, nem csak a gépek és a tapasztalatunk. Mindenkiről lehet fotót készíteni, csak nem mindegy hogy milyet.

Várunk Titeket sok szeretettel, ha úgy gondoljátok, hogy szeretnétek a 2018-as párjaink táborához tartozni:)!

Edina és Zoltán

Fotó: KoMo Studio film- és fotókészítés