Rólunk

Esküvői fotósként számunkra a legfontosabb, hogy a „Nagy napotokat” úgy örökítsük meg, hogy az elkészített fotókat évek múltán a kezetekbe véve is átéljétek az esküvőtök feledhetetlen pillanatait és így örömöt, boldogságot szerezzünk. Képeinkkel a természetességre, meghittségre és az adott pillanat hangulatának átadására törekszünk.

A közösen eltöltött idő alatt a végeredmény megszületéséhez ugyanúgy szükség van Rátok is és arra, hogy mi mennyire tudunk érzelmileg azonosulni Veletek és a történésekkel. Fontos számunkra a kölcsönös szimpátia, összhang és bizalom, mivel az esküvői képeket csak így tudjuk teljes odaadással elkészíteni, illetve Nektek sem mindegy, hogy jól érzitek-e magatokat a társaságunkban akár 16-24 órán keresztül.

Az esküvői fotózást ketten végezzük és két évtizede az életben is egy párt alkotunk, így még nagyobb összhangban tudjuk egymás munkáját támogatni. Tudjuk milyen fontos momentum az életetekben ez a nap. Egyéni látásmódunkkal és szakmai felkészültségünkkel hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy ez a nap méltóképpen megörökítésre kerüljön. A legnagyobb elismerés, amikor az esküvői anyagotok átadása során az arcotokon látjuk azt a boldogságot és örömöt, amit az esküvőtök napján láthattunk.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy tetszik amit a Galériában láttatok és szeretnétek bővebb anyaghoz hozzáférést kapni, valamint a fentiek tükrében megismerkednétek velünk, akkor keressetek minket az elérhetőségeinken!

Érdeklődésetekre igyekszünk lehetőség szerint minél hamarabb válaszolni, de legkésőbb 48 órán belül.

Örömteli készülődést kívánunk!

AmbZolphoto – Edina és Zoltán fotográfusok

(Képesítési bizonyítványok száma: Ambrus-Tóth Zoltánné CXB C – 470364,

Ambrus-Tóth Zoltán CXB C – 236098)

Fotó: KoMo Studio film- és fotókészítés